PRODUCTIE- EN REDACTIE STAGIAIR VOOR DIVERSE TV-PROGRAMMA'S!

Voor de diverse televisie programma’s zijn wij op zoek naar productie- en redactie stagiair. MasMedia maakt momenteel programma’s als Marktplaats: Heel Holland Handelt, Bommetje en The Roast.

WAT GA JE DOEN?
Als productie en redactie stagiair ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van een programma. Als stagiair werk je nauw samen met redacteuren/producers, welke je tijdens voorbereidingen, opnames én eind afwerking van het programma ondersteunt.

HERKEN JIJ JEZELF IN DIT PROFIEL?
De ideale stagiair van MasMedia:
- is een organisatietalent; je neemt initiatief en pakt gemakkelijk de telefoon
- heeft interesse in mensen en goede sociale en communicatieve vaardigheden
- is enthousiast, creatief, is gedreven en daadkrachtig - heeft een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk en mondeling
- is een teamplayer, met eigen inbreng en een zelfstandige werkhouding
- is in het bezit van rijbewijs B (bij voorkeur minimaal 1 jaar rijervaring)
- is per direct beschikbaar of in de nabije toekomst

Vanaf: juni 2018
Duur: Meer dan 3 maanden
Soort stage: Productie en/of redactie
Opleidingsniveau: HBO/WO
Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime
Rijbewijs noodzakelijk

WIE ZIJN WIJ?
MasMedia staat voor enthousiasme, professionaliteit én ervaring. Dit jonge en dynamische bedrijf produceert televisieprogramma's voor diverse zenders en omroepen. Onder leiding van de tweekoppige (vrouwelijke) directie wordt hier met de nodige passie dag in dag uit gewerkt aan het maken van succesvolle programma's. Door de expertise van de beide dames, gecombineerd met oudgedienden uit het vak alsmede getalenteerde nieuwelingen, komt dit productiehuis tot vernieuwende formats en frisse programma's. Zodra je het statige pand naast het centraal station van Hilversum binnenloopt, proef je de unieke sfeer van creativiteit en gezelligheid. Roze is de huisstijl. Voor 2018 staan er wederom aardig wat programma's in de planning, houdt ons dus in de gaten!

SOLLICITEREN BIJ: Frank Krone via werken@masmedia.tv

Noorderweg 8 | 1221 AA Hilversum | 035-5288860 | 035-5288860 info@masmedia.tv